Chili Forte lovprisas av aktiva människor som behöver extra energi i vardagen och har lust att skynda på kroppens kaloriförbränning. Chili Forte innehåller krom och ett B-vitaminkomplex, och bidrar till att stabilisera blodsockret, hålla kroppens energiomsättning på en normal nivå samt motverka trötthet och utmattning.

Hungerdämpande egenskaper

Exercise Photo

Chili Forte innehåller krom (Cr); ett spårämne som kroppen behöver för att förbränningen av kolhydrater och fett ska fungera optimalt. Krom bidrar till att hålla blodsockernivån stabil, och patienter med stort sötsug blir ofta rekommenderade att äta kromhaltiga kosttillskott. Kort sagt kan man säga att ju mer sötsaker eller snabba kolhydrater du stoppar i dig, desto mer krom behöver din kropp. Chili Forte är en fullvärdig källa till krom.

Specialutvecklad för kaloriförbränning

Exercise Photo

Chili Forte innehåller chili. Chili består bland annat av ett ämne som heter capsaicin, och det är detta ämnet som gör chilifrukten så stark i smaken. Capsaicinet bidrar även till att öka kaloriförbränningen i kroppen.

 

Chili Forte innehåller också ett B-vitaminkomplex, som hjälper kroppen att hålla energiomsättningen på en normal nivå.

 

På toppen av detta har vi boostat Chili Forte med krom; ett spårämne som förbättrar omsättningen av makronäringsämnen i kroppen (proteiner, kolhydrater och fett).

Mer energi och fokus

Du får 2 för 1

I en tidsbegränsad period kan du utnyttja vårt kampanjerbjudande på Chili Forte. Om du beställer Chili Forte i denna perioden får du två förpackningar till priset av en.

2för1
199,-
Ordinarie pris: 398,- varannan månad
Endast 199,- / 50% rabatt

Chili Forte kostar vanligtvis 199,- per förpackning. I kampanjperioden får du 2 förpackningar Chili Forte till priset av 1 – du sparar med andra ord 199,-!

 

Beställ här