Bestill her

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)
Några uppgifter fattas eller är fel
Läs villkor

Takk! Chili Forte finnes på lager.

Var god och se över och bekräfta dina uppgifter
Några uppgifter fattas eller är fel
Jag har inte åtagit mig något inköp, men jag blir en abonnent och kan säga upp inom 14 dagar före transaktionen varje månad (deadline står på fakturan) genom att kontakta kundtjänst. Det kostar för dig som abonnent per mnd kr 199 + 49,50 (frakt) = kr 248,50

Chili Forte – Intervju med Hanne Sofie Herland

Den pirrande känslan är det första som slår Personlig Tränare (PT) Hanne Sofie Herland när vi frågar henne om hon känner något speciellt i kroppen när hon tar Chili Forte. Det – och att hennes blodsockernivå har blivit så mycket stabilare.

Personlig Tränare Hanne Sofie Herland är inte vem som helst när det kommer till kunskap om kropp och näring. Utöver PT-jobbet är hon både bootcamp-instruktör och kostrådgivare, med träning och nutritionslära som specialfält. Den sistnämnda kompetensen skaffade hon sig genom ett Masterprogram i Perth i Australien.

Vaknar tidigt utan att vara trött

Enligt Hanne Sofie själv, är hon långt ifrån en A-människa som person.

– Lägga mig sent och gå upp sent – det är väl egentligen jag i ett nötskal om min kropp hade fått bestämma. Men så måste man ju släpa sig ur sängen för att komma iväg till jobbet förr eller senare, och efter att jag började med Chili Forte är jag mycket piggare på morgnarna och har inte längre har några problem med att gå upp tidigt. Utan att jag behöver göra något annat än att ta Chili Forte, egentligen! Jag märker också att jag blir mindre trött på kvällen, plus att jag har dragit ner radikalt på kaffedrickandet. Förut sörplade jag kaffe dagarna i ända – nu räcker det med en kopp till frukost.

Jämnare blodsockernivå

Du får 2 för 1

I en tidsbegränsad period kan du utnyttja vårt kampanjerbjudande på Chili Forte. Om du beställer Chili Forte i denna perioden får du två förpackningar till priset av en.

2 för 1
199,-
Ordinarie pris: 398,- varannan månad
Endast 199,- / 50% rabatt

Chili Forte kostar vanligtvis 199,- per förpackning. I kampanjperioden får du 2 förpackningar Chili Forte till priset av 1 – du sparar med andra ord 199,-!

 

Beställ här